Kva skjer

Her finn du informasjon om arrangement i Ivar Aasen-tunet og billettar.

 • iStock-466268301 1280pix.jpg

  Temautstilling: Eg er

  Foto- og temautstilling om språk og identitet.

  Ivar Aasen-tunet, -
 • ikkjeverredd_992x627.jpg

  Ikkje ver redd sånne som meg

  Sumaya Jirde Ali skriv at ho ikkje greier å sjå for seg ein annan heim enn Noreg. Kva vil det seie å høyre til når du blir kalla eit problem? Onsdag 17. oktober samtalar ho med forfattar Lars Petter Sveen, som også er aktuell med bok i haust.

  Ivar Aasen-tunet, Kjøp billettar
 • 1910988_10201726189388629_3543843966000561715_o.jpg

  Sildesølv

  Trompetist Kåre Nymark tek med bandet sitt, vokalgruppa Halv 8 og tekstane til Hilde Myklebust til Aasen-tunet 26. oktober. Nymark har laga verket «Sildesølv» med vare, vakre og ville stemningar. Arrangør: Halv8

  Kjøp billettar
 • Øystein Vidnes, Simone Stibbe, Brit Bildøen, Jan Inge Sørbø, Rune Klakegg og Cecilie Schilling

  Boknatta: Klassikarar på nynorsk

  Skald klassikarar er ein serie vellagra, handplukka verk i ny språkdrakt. På Boknatta gjer vi eit djupdykk ned i desse klassikarane.

  Ivar Aasen-tunet, Kjøp billettar
 • familiedag_mrkt_992x627.jpg

  Familiedag: Mørkt

  Det er november og mørketida gjer seg gjeldande. Kanskje du er litt mørkeredd? Det er Dag også, og ikkje berre litt. Men i mørkeret møter han Natalie, og motet. Denne søndagen leikar vi med mørkeret og alt som er fint med hausten.

  Ivar Aasen-tunet, Kjøp billettar
 • BBNygardtilLunden.jpg

  Bok og bakverk: Frå Nygard til Lunden

  Poesi – små ord med stor tyding, frå 1934 og fram til i dag. Bibliotekar Siri Beate Gjerde presenterer forfattarar frå Nynorsk litteraturhistorie og les litteraturen deira. Fersk bakst og kaffi i kafeen.

  Ivar Aasen-tunet,
 • kjemilie_992x627.jpg

  Kjemilie

  Duoen Kjemilie, for høvet med band, står for varm og kjenslevar visejazz med tilsvarande tekstar. Emilie Storaas, Kjetil Mulelid, Adrian Waade, Fredrik Dietrichson og Andreas Winther. I samarbeid med Jazzklubben Volda Ørsta.

  Ivar Aasen-tunet, Kjøp billettar
 • familiedag_jakobogneikob_992x627.jpg

  Familiedag: Jakob og Neikob

  Kvifor kan ikkje Neikob vere som alle andre? masar Masekob. Men kven er denne Alle Andre som ein absolutt må likne på? Den femte Jakob og Neikob-boka er inspirasjon til årets siste familiedag og tema for årets barnekunstutstilling i Aasen-tunet.

  Ivar Aasen-tunet, Kjøp billettar